Onze jarenlange ervaring met aardgasvrij verwarmen heeft ons gebracht bij deze bewezen duurzame verwarmingstechniek, waarbij duurzaamheid & design elkaar werkelijk ontmoeten!


AARDGASVRIJ

Een goed ontworpen infrarood verwarmingssysteem is energiezuinig en aardgasvrij, aangezien er gebruik gemaakt wordt van elektriciteit. In Nederland is het tegenwoordig goed mogelijk om elektriciteit op een duurzame manier te produceren. In combinatie met deze zogenoemde groene stroom is verwarmen met infrarood verwarming derhalve één van de meest duurzame vormen van verwarmen!


ENERGIEZUINIG

Verwarmen met infrarood verwarming is energiezuinig doordat de vloeren en de muren de warmte opnemen. Vervolgens geven deze gebouwdelen de warmte geleidelijk weer af aan de ruimte en zo ontstaat een aangenaam binnenklimaat met een egale warmteverdeling. De lucht wordt niet direct verwarmd, waardoor er minder stof circuleert en de warmte bijzonder efficiënt is. Er ontstaat ook geen "warmte ophoping" aan het plafond zoals bij de traditionele convectie verwarming wel het geval is.

Als hoofdverwarming is infrarood verwarming veelal de beste keuze bij renovaties, zeker in woningen waar een warmtepomp om technische of economische redenen niet wenselijk of haalbaar is!


ALL-ELECTRIC

Infrarood verwarming is geliefd bij all-electric renovatieconcepten. De benodigde aanpassingen zijn immers gering en de investeringen reëel.

In de uitvoering van de all-electric concepten kan er tevens gekozen worden voor een stapsgewijze realisatie. De realisatie kan zodoende naadloos afgestemd worden op de plannen in huis en indien gewenst kan dus ook de investering gefaseerd worden. Met andere woorden: wij adviseren de techniek en u bepaalt het tempo.


Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Wij adviseren u graag!